MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
ÚLTIMA HORA
NACIÓDIGITAL
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Portada
Política
Societat
Successos
Cultura
Economia
Fires i festes
Comunicació
Esports
Internet
Entrevistes
Selecció TV
Piulades
Plomes orientals
Cuina
Històries
MenjarVO
Noms propis
La Veu del Montseny
Granollers il·lustrat
Vallès 2.0
Del Vallès des de NY
Club de Lectors de NacióGranollers
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Catorze.cat
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE
Tota l'actualitat, al minut
|
GRÀFICS i MAPES
La pandèmia, en dades
Els fogons de la Mercè (6)
«La recepta de la Mercè»: mantega vegana de poma
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
per NacióDigital
,
10 d'abril de 2020 a les 10:38
|
Aquesta informació es va publicar originalment el
10 d'abril de 2020
i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Heu comprat massa pomes i algunes ja s'han madurat massa? Aquí teniu la solució: feu-ne una mantega!
La nova recepta de Mercè Brunés, de la Masia el Folló (Tagamanent) serveix de base per a qualsevol llesca i hi donarà un contrast dolç-salat brutal!
Els fogons de la Mercè (4)
«La recepta de la Mercè»: borregos
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
Els fogons de la Mercè (2)
«La recepta de la Mercè»: muffins i crema catalana vegana
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
Els fogons de la Mercè (1)
«La recepta de la Mercè»: sopa de farigola i ceba
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
Els fogons de la Mercè (1)
Cuinar en temps de confinament... Arriba «Del rebost al plat: la recepta de la Mercè»
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
Minut a minut
EN DIRECTE L'última hora sobre el coronavirus
Informació en directe sobre la pandèmia a Catalunya, l'Estat i la resta del món
coronavirus: FAQS
Què es pot fer i què no a Catalunya amb l'estat d'alarma?
115 preguntes amb resposta actualitzades sobre les restriccions per aturar el coronavirus
coronavirus
Set bones notícies sobre el coronavirus
Des de la força de la tecnologia fins als primers fruits del confinament: la cara més positiva de la pandèmia aquestes últimes hores
Arxivat a:
Societat
,
Mercè
,
coronavirus
,
Receptes
,
Masia El Folló
,
confinament
,
Covid-19
,
Tagamanent
,
Cuina
Participació
Comenta aquesta noticia
Fes el teu comentari
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari no l'envia un robot publicitari
Envia el comentari