coronavirus

Enxampen un botiguer de la Roca del Vallès venent mascaretes sense garanties sanitàries i inflant-ne el preu

Les tenia amagades sota el taulell

per Redacció, 7 d'abril de 2020 a les 19:05 |
Les mascaretes que venia el comerciant | Ajuntament de la Roca del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Policia Local de la Roca del Vallès ha confiscat 150 mascaretes que es venien en un establiment del municipi que no està autoritzat per a la seva comercialització. Segons ha informat el consistori, les venien d'amagat i les tenien amagades sota el taulell, però no compten amb cap garantia comercial ni sanitària i a un preu molt per sobre del normal: "Si normalment un paquet de deu unitats costa prop d’1 euro, en aquest establiment venien cada unitat a 2 euros", ha precisat el consistori.

La policia ha comissat el material per retirar-lo de la circulació "i evitar que més persones l’adquirissin d’aquesta manera fraudulenta i posant en risc la seva salut". El regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, ha explicat en un comunicat que "la policia local està fent una tasca extraordinària aquests dies tan complicats, és una policia de proximitat que sempre està al peu de canó per fer el millor dels serveis públics", ha destacat.

 

 

Participació