cuina

RECEPTA ​Conill amb alls tendres

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 28 de març de 2020 a les 13:22 |
Bacallà a la muselina d'alls amb un cruixent de migas d'all | Manel Baxerias
En dies de #cuinadelconfinament aprofitem una mica el que podem comprar sense pensar-nos massa si fem aquest o aquell menú avui aprofitant que a la verduleria hi havien alls tendres i que he vist un conill que m’ha agradat a la carnisseria la decisió ha sigut ràpida, avui fem…

Conill amb alls tendres


Ingredients 4 persones:
1 conill de 1,500 Kg aprox.

1 manat d’alls tendres
Oli d’oliva

Pebre negre acabat de moldre i sal
Aigua o brou de verdures (hi mantindrà més el gust)

Elaboració:

Salpebrem el conill tallat en trossos i el posem a enrossir en una cassola amb una mica d’oli.
Un cop ben ros, hi tirem els alls tendres, tallats en rodelles i els sofregim durant uns segons.
Tot seguit hi afegim aigua fins a cobrir el conill a la meitat  i el deixem coure a foc lent fins que el suc tingui consistència de salsa fosca. Moment en que de bon segur el conill serà cuit i tendre.

Aquesta es una d’aquelles receptes que son mes bones d’un dia per altre. Si voleu fer-ho reserveu una mica més de salsa per escalfar-lo al dia següent. Si no és així es pot afegir una mica més d’aigua o brou

 

Participació