coronavirus

Canovelles posa en marxa una borsa de voluntariat per organitzar les iniciatives ciutadanes

L'ajuntament la coordinarà

per Redacció , 20 de març de 2020 a les 10:45 |
Part del formulari | Ajuntament de Canovelles
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Canovelles ha posat en marxa una borsa de voluntariat per a tots aquells ciutadans que s'ofereix per ajudar en la crisi del coronavirus. El consistori ha explicat que durant els últims dies "s’ha produït una allau de trucades, missatges i iniciatives solidàries per part de la població per ajudar a aquelles persones que ho puguin necessitar". Per gestionar tota aquesta gent el consistori ha habilitat un formulari on tothom que ho desitgi es pot inscriure en una borsa de voluntaris que podrà ser activada en qualsevol moment que faci falta. 

L’objectiu principal d’aquesta borsa, segons afegeix l'ajuntament, "és garantir les mesures de seguretat tant per a la població disposada a ajudar com per aquelles persones més vulnerables que rebrien l’ajuda". És per això que al formulari s’inclouen preguntes com la franja d’edat de les persones amb les quals viu el voluntari/a, si formen part de cap entitat, o si tenen algun tipus de formació de voluntariat o sanitària.


D’altra banda, també es pretén centralitzar tots els voluntaris i voluntàries en una mateixa base de dades que es gestionarà des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles, "evitant duplicitats i distribuint els recursos humans disponibles de la manera més eficient possible". 

 

Participació