coronavirus

El Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit, posposat pel coronavirus

La Formula 1, la FIA i el Circuit han pres la decisió "en vista de la situació actual i de la naturalesa canviant de les circumstàncies relatives a la propagació del virus"

per Redacció, 19 de març de 2020 a les 18:44 |
Un Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit | Miquel Rovira Fotografia
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja és oficial: el Gran Premi de Fórmula 1 que s'havia de disputar el 8, 9 i 10 de maig, queda posposat a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. El Circuit de Barcelona-Catalunya ha emès un comunicat en què es destaca que, juntament amb la Fórmula 1 i la FIA, s'ha pres aquesta decisió "en vista de la situació actual i de la naturalesa canviant de les circumstàncies relatives a la propagació del covid-19 a tot el món, per tal d'assegurar la salut i la seguretat del personal que viatja, els participants del campionat i els aficionats, la nostra principal preocupació".

El comunitat segueix dient que tots els actors implicats seguiran treballant "per monitoritzar la situació, considerant un període de temps adequat per analitzar la viabilitat de potencials dates alternatives per cada Gran Premi durant l'any, si la situació millora". En aquest sentit, el comunicat afegeix que la Fórmula 1 i la FIA esperen iniciar la temporada 2020 del campionat "tan aviat sigui segur fer-ho amb posterioritat al mes de maig" i que continuaran monitoritzant regularment la situació en relació. 


Finalment, el Circuit precisa que totes les entrades pel Gran Premi seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional.  

Participació