coronavirus

El Consell Comarcal del Vallès Oriental celebra el primer ple telemàtic de la seva història

La sessió es pot consultar al canal de Youtube de la institució

per Redacció , 19 de març de 2020 a les 17:20 |
Imatge del ple del consell | Consell Comarcal del Vallès Oriental
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha celebrat aquest dimecres el primer ple telemàtic de la seva història pel confinament del coronavirus. La sessió s'ha retransmès pel canal de Youtube de la institució, on encara es pot consultar.

En el transcurs del Ple, entre d’altres, es van aprovar les bases i la convocatòria del procés de cobertura de la Gerència, i diversos convenis: per a la prestació d’assistència tècnica en medi ambient i enginyeria amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui; d’assistència tècnica en habitatge amb l'Ajuntament de Montornès del Vallès; d’assistència tècnica en medi ambient i enginyeria amb els ajuntaments de Caldes de Montbui, la Roca del Vallès i Vallromanes; d’assistència tècnica en arquitectura i enginyeria amb l’Ajuntament de Montseny; d’assistència tècnica en comptabilitat i eficiència energètica amb l’Ajuntament de Llinars del Vallès; d’assistència tècnica en enginyeria amb l’Ajuntament de Gualba; d’assistència tècnica en joventut amb l’Ajuntament de Gualba; d’assistència en salut amb els ajuntaments de Caldes de Montbui, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès; i la pròrroga del conveni d’assistència tècnica en turisme amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui.


Es va aprovar també el conveni per a la gestió i la prestació del Servei bàsic d’atenció social amb 36 ajuntaments, i la Carta de Serveis del servei comarcal d’assistència tècnica de Medi Ambient i Territori (SCAT),
 

 

Participació