coronavirus

​El Club Natació Granollers ofereix classes virtuals i rutines a distància pel confinament

S'han programat classes en directe a través de Instagram Live i Youtube

per Redacció , 16 de març de 2020 a les 17:07 |
La responsable de l'àrea fitness i salut del CNG, Vanessa Rodríguez, preparant una de les sessions en directe | CNG
Amb la voluntat de seguir donant servei d'activitat física, el Club Natació Granollers ha engegat un nou servei de classes virtuals i rutines a distància que permetrà als socis i sòcies seguir amb la seva activitat a casa durant el període de confinament decretat per les autoritats per a la prevenció i el control del coronavirus. 
 

Amb aquest nou servei de gimnàs a casa, els socis i les sòcies tenen a disposició, des d'aquest dissabte i a través de l'aplicació de l'entitat CNGApp, més de 350 sessions d'entrenament i classes virtuals que es poden fer des de casa. Des de sessions crema-greixos, a entrenament de força, classes de ball, ioga, o indoor cycling
 

A més, el club ha enviat un comunicat en què explica que, a partir d'avui, els socis podran seguir rutines d'entrenament més personalitzades que els tècnics de l'entitat han elaborat tenint en compte els perfils de cadascú, així com els objectius: condicionament físic, reducció del percentatge de greix, relaxació, antiestrès, força general, augment de la massa muscular...  
De la mateixa manera, s'han programat classes en directe a través de Instagram Live i Youtube de Full Body, Tren Inferior, Hiit i Postural. Unes sessions, dirigides pels tècnics i tècniques del CNG, que s'iniciaran avui i que es realitzaran diàriament en quatre franges horàries estratègiques distribuïdes, per tal de facilitar el seguiment de les mateixes.

 
D'altra banda, les seccions esportives de natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística, també han elaborat programes de treball específic dirigida a esportistes, per a què es mantinguin en la millor forma possible durant aquestes setmanes de confinament.
 
"Estem davant d'una situació molt difícil per a totes i tots, en la que cal aportar el màxim de cadascú de nosaltres a la societat.  Els professionals del CNG, amb aquestes iniciatives, volen estar al costat de totes i tots aportant aquest treball des de casa. Tots som solidaris i, malgrat no ho hagi contacte, hi ha eines per poder sentir-nos propers", valora Eduard Escandell, president del Club.
 

Arxivat a:
Societat
Participació