coronavirus

Josep Mayoral demana unitat per superar «un virus devastador»

L'alcalde de Granollers diu que la situació és "una de les pitjors crisis de les darreres dècades"

per Redacció , 13 de març de 2020 a les 16:25 |
L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, al seu despatx | Jaume Ventura
L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, alerta que la pandèmia del coronavirus és "una de les pitjors crisis de les darreres dècades". En un ban municipal, Mayoral ha demanat unitat per superar "un virus devastador". 

L'alcalde de Granollers destaca que el cirus "ha entrat de cop a les nostres vides" i que "ens costa trobar els instruments per combatre’l. Els coneixements i la capacitat de les autoritats sanitàries del país és i serà clau els propers dies".


Tot i això, Mayoral diu que el que s'està vivint és un repte de la comunitat: "Un repte de tots i cadascun de nosaltres", alhora que ha convidat a tothom a ajudar a trobar la solució: "Passa essencialment per les nostres mans. Hem de revisar els nostres hàbits. Es tracta d’evitar, el màxim possible, situacions que facilitin la propagació del virus. Reduir els desplaçaments. Evitar les aglomeracions. Minimitzar els contactes físics amb altres persones. Fer molta vida a casa. I seguir amb molta atenció les indicacions que les institucions posen al nostre abast".

Mayoral, finalment, ha recordat les mesures "imprescindibles" que ha adoptat el consistori: el tancament de tots els equipaments municipals esportius, culturals i de lleure a partir del 13 de març i durant 15 dies; l’anul·lació de tota activitat a la via pública organitzada per l’Ajuntament de Granollers, alhora que s’insta a entitats i promotors privats a fer el mateix; i al fet que, a partir del 16 de març, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà només atendrà amb cita prèvia.


Mayoral ha reconegut que aquestes mesures "contribuiran a alentir el ritme de la ciutat" però també a minvar situacions de risc: "Sabem que comptem amb la vostra comprensió. Però especialment necessitem que cadascuna i cadascun de vosaltres lidereu aquesta lluita. Nomes així guanyarem".

 

   Ban Josep Mayoral coronavirus by naciodigital on Scribd

  

Participació