empresarial

APPER comptarà amb 6.000 metres quadrats a Parets

Al polígon Can Volart

per Redacció , 11 de març de 2020 a les 21:14 |
APPER Outsourcing s'instal·larà també a Parets | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa APPER Outsourcing, amb seu al polígon industrial El Circuit de Montmeló, ha signat un contracte per una segona implantació de 6.000 metres quadrats al Vallès Oriental, en aquest cas al polígon Can Volart de Parets del Vallès, al costat de la C-17. D'aquesta forma l'empresa creixerà fins als 33.000 metres quadrats de superficie de magatzem i manipulació, dels quals 13.000 són a la comarca. La companyia destaca que, amb aquesta inversió, també està previst augmentar la plantilla de treballadors de l'empresa a la zona.

En un comunicat, el gerent de l'empresa, Xavier Palou, ha destacat: "La necessitat dels nostres clients de tenir serveis de proximitat i la ubicació estratégica, a mig camí entre Barcelona i la frontera amb França, sent una de les zones més industrials de Catalunya, al costat de l'AP-7, la C-17 i la C-33, i a una distancia raonable del port de Barcelona, ha estat definitu". "Els nostres clients necessiten assegurar la seva cadena de subministrament amb partners de proximitat i evitar riscos de manca d'estocs, com ara moltes empreses estant patint amb productes que venen de la Xina, per culpa de la crisis del coronavirus".


APPER és una empresa familiar de més de 25 anys d'experiència, que ofereix serveis de transport, logística, manipulació i logística inhouse, a cost variable a empreses d'alimentació, joguines, textil, envasos i matèries primeres.

 

Participació