gruos

ERC, Junts, Ciutadans i Primàries de Granollers no aniran a la presentació del Pla d'Actuació Municipal

Lamenten que es tracta d'un acte de l'equip de govern on s'hi presenta un document fet sense tenir-los en compte

per NacióGranollers , 19 de febrer de 2020 a les 14:15 |
La sessió de presentació del PAM, l'any 2018. | Ajuntament de Granollers
Els grups que formen l'oposició a l'Ajuntament de Granollers (Esquerra Republicana, Junts per Granollers, Ciutadans i Granollers per la Independència – Primàries Catalunya) no assistiran a la presentació del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2019-2023, prevista per aquest dijous al vespre.

Els quatre grups han emès un comunicat conjunt en què consideren que es tractarà d'un "acte propi de l'equip de govern on s'hi presenta un document en el que no s'ha tingut en compte la resta de grups del consistori i que, per tant, no s'ha pogut discutir políticament". En aquest sentit, els grups de la oposició consideren que, "tot i que l'equip de govern té la legitimitat per elaborar el document sense la participació dels altres grups, no és adequat que la primera noticia que en tinguin sigui en la seva presentació pública". Finalment, reivindiquen que "com a representants de la ciutadania" que són, tenen "el dret i el deure de tenir una participació activa en les polítiques que es planifiquen i es duen a terme a la ciutat".


Des de Junts es matisa que "a partir d’ara en farem un seguiment i mirarem de trobar les vies pertinents per enriquir-lo amb les nostres propostes".

 

Participació