solidaritat

La Roca Solidari col·labora amb un projecte solidari per escolaritzar nens a Gàmbia

'Todos los caminos llevan a Sare Bigi' farà una expedició al país africà a l'octubre, on es correran 21 quilòmetres

per Redacció , 17 de febrer de 2020 a les 19:32 |
La Roca Solidari, en marxa amb un projecte per Gàmbia. | La Roca Solidari
La Roca Solidari afronta l'any 2020 amb un projecte internacional: Todos los caminos llevan a Sare Bigi. Es tracta d'una iniciativa a través de la qual l'entitat roquerola organitzarà diverses activitats per recaptar diners per la ITT Foundation, una entitat dedicada a escolaritzar nens a les zones de Tambasansang (Manduar) i Sare Bigi, a Gàmbia. Segons expliquen des de La Roca Solidari, es tracta de "llocs molt petits però amb molts nens, cosa que fa que no tots els petits tinguin lloc a les aules". En aquest sentit, el projecte vol recollir fons per incrementar el número de mòduls on poder fer classe, millorar la higiene personal i aportar-los una alimentació adequada. "A diferència amb altres projectes semblants, tenim la sort que hi ha gent de la fundació treballant i vivint a Gàmbia, i això ens fa poder comptar amb una comunicació diària", afegeixen.

Per tot plegat, La Roca Solidari organitza diverses activitats. Fa unes setmanes va tenir lloc la sisena edició de la Cursa Pirata, però també hi haurà rifes, fideuada, cursa d'orientació i un concert solidari, entre d'altres. A finals d'octubre hi haurà l'última activitat: hi haurà una expedició que viatjarà a Gàmbia a fer voluntariat i a córrer 21 quilòmetres a Sare Bigi.


El projecte està obert a col·laboracions, tant a nivell econòmic com a través d'aportacions de material. Es poden fer en aquest enllaç.

 

 

Participació