cuina

RECEPTA Orella de porc amb cigrons

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 17 de febrer de 2020 a les 09:25 |
Orella de porc amb cigrons. | Manel Baxerias
Ingredients per a 2 persones:

1 orella de porc cuita

1 ceba
250 grams de salsa de tomàquet natural

400 grams de cigrons cuits
1 got de brou de la cocció de l’orella o be un got d’aigua mineral

Oli d’oliva
1 gra d’all
1 got de vi blanc
2 caienes sense llavors
30 grams d’ametlles torrades
Pebre vermell dolç fumat
Sal
 
Elaboració:

En una cassola a foc baix poseu-hi a sofregir la ceba tallada en brunoise , quan s’hagi enrossit, afegiu-hi el pebre vermell i els bitxos, deixant que es cogui com a màxim ½ minut, perquè no es cremi, tot seguit afegiu-hi la salsa de tomàquet i deixeu-la coure  fins que perdi tota l’aigua, deixant-ho concentrà bé. Incorporeu-hi els cigrons i l’orella ja cuita i tallada en trossos, el brou o l’aigua i deixeu-la coure a foc suau. A final de la cocció, uns 20 minuts aproximadament, tireu-hi una picada feta amb l’all i les ametlles torrades, tot diluint-la amb el vi. Afegiu-lo a la cassola i deixeu coure uns 5 minuts més. Rectifiqueu el punt de sal i ja podeu servir.
 

 

 

Arxivat a:
Cuina, macarrons, recepta
Participació