cinema

El vestit que portava la cantant Gisela als Oscars, fet a Granollers

La peça és obra del dissenyador Jordi Dalmau

per Redacció , 10 de febrer de 2020 a les 15:21 |
La gala dels Oscar ha tingut un toc català amb l'actuació de la cantant barcelonina Gisela. I també granollerí, perquè el vestit que portava l'artista és obra del dissenyador de Granollers Jordi Dalmau. Ell mateix ha explicat a la seva pàgina de Facebook que es tracta d'un 
"tul sedós empolsat en diferents tons de rosa amb la nostra tècnica del 'trinxat' per donar efecte plomes al moviment" amb pedreria al mateix to en rosa i plata cosida a mà. Dalmau afegeix que la feina s'ha fet "en temps rècord" i ha destacat que "no hi ha paraules per descriure l'immens orgull que sentim Gisela i per la seva fantàstica actuació". També ha explicat que la peça es va dissenyar segons les premisses de Disney pel que fa al color.


 

El disseny del vestit que portava Gisela. Foto: Jordi Dalmau
Gisela ha format part de la segona actuació musical de la nit, en el conjunt de dones que posen veu al personatge d'Elsa a les pel·lícules de Frozen. L'Acadèmia de Hollywood ha reunit totes les "Elsa" d'arreu del món per interpretar juntes Into the Unknown, el tema més conegut de Frozen II, la segona part de les aventures de les dues princeses de Disney.

 

Participació