Temporal Gloria

FOTOS L'abans i el després de la llevantada, al detall

L'Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya ha publicat les imatges que mostren els efectes devastadors del temporal Gloria

per NacióDigital, 27 de gener de 2020 a les 20:39 |
Ortofotografies del Delta de l'Ebre que mostren l'efecte del temporal. | Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La magnitud dels efectes que ha causat el temporal Gloria a Catalunya ja es poden apreciar al detall, en fotografies detallades d'abans i de després del pas de la llevantada en dos dels indrets més afectats: el Delta de l'Ebre i la desembocadura del Tordera. 

L'Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya ha publicat aquest dilluns una sèrie d'ortofotografies -imatges a escala elaborades a partir de multitud de fotografies, i equivalents a un mapa topogràfic- que mostren els efectes devastadors del temporal Gloria al Delta de l'Ebre i a les  conques de la Tordera, el Fluvià i al Baix Ter, així com l'estimació de la superfície coberta d'aigua al Delta.


El visor permet de l'Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya permet fer recerca per municipis, i augmentar les imatges fins al detall d'una illa de cases. 

-Imatges del Delta de l'Ebre


-Imatges de la Tordera

-Imatges de l'estimació de superfície coberta per aigua al Delta 
 

 

Participació