cuina

RECEPTA Macarrons en cinc minuts

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 26 de gener de 2020 a les 16:55 |
Macarrons en cinc minuts. | Manel Baxerias
Ingredients per a 2 persones:

200 grams de macarrons de cocció rapida

Mitja llimona
50 grams de formatge parmesà ratllat

2 cullerades d'oli d'oliva
Un punt de sal i de pebre negre recent molta.

Julivert tallat ben petit
 
Preparació:

Poseu a bullir els macarrons a una olla amb 2 litres d’aigua amb un bon punt de sal.
Feu suc de la mitja llimona. Reserveu-lo.

Poseu el formatge parmesà en un bol, aboqueu-hi el suc de la llimona i afegiu-hi una mica de julivert ben trinxat, tot seguit hi afegireu un raig d’oli d’oliva i remeneu be fins a barrejar-ho be tot.
Escorreu la pasta i l'afegiu-la directament al bol del formatge, remeneu-ho tot bé, poseu un punt de pebre. I ja podeu servir.

(Recepta adaptada de Mireia Carbó)
 
 

 

Arxivat a:
Cuina, macarrons, recepta
Participació