espectacles

​Les Franqueses vol formar part d'Escena grAn

Francesc Colomé creu que “encaixen” en el projecte

per Jaume Ventura , 17 de gener de 2020 a les 14:07 |
El Teatre Auditori del Centre Cultural de Bellavista. | Ajuntament de les Franqueses del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’any 2013 naixia Gran Escena, una cartellera única per les tres sales (l'Auditori, el centre cultural i la petita sala privada de Ponent) que existien a Granollers. L’objectiu era comptar amb programacions i estratègies compartides, i amb els anys s’hi van anar afegint espais. I l’any 2013 s’hi sumava Canovelles a la ja Escena grAn, fet que provocava que ara el projecte compti amb Llevant Teatre, la Roda d’Espectacles Infantils, Teatre Auditori Can Palots, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Sala de concert Nau B1 i  el Centre Cultural de Granollers.

Aquesta llista podria créixer els pròxims mesos. Les Franqueses vol que algun dels seus equipaments entri a formar part d’Escena Gran. Aquest dijous l’alcalde, Francesc Colomé, va aprofitar per posar el tema sobre la taula durant la reunió que van mantenir els equips de govern franquesí i granollerí. Colomé ho confirmava en declaracions a NacióGranollers: “És un projecte que funciona bé i nosaltres tenim una programació estable. Hem de mirar si encaixem en el projecte, que jo crec que sí, i proposarem parlar-ne”, va destacar. Tot i això, Colomé alerta que la iniciativa encara es troba a les beceroles.


Des de Granollers es veu la proposta amb bons ulls. L’alcalde Josep Mayoral explicava a NacióGranollers: “Estaríem encantats que agafessin aquest camí i es concretés, perquè així encara enfortiríem més l’oferta”. En aquest sentit, Mayoral recorda que la incorporació de Canovelles “ha estat una presència exitosa per ells, però també per l’entorn granollerí i vallesà”.

 

Participació