cuina

RECEPTA Còctel de gambetes

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 28 de desembre de 2019 a les 08:44 |
Còctel de gambetes. | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a 2 persones:

1 pinya petita

250 grams de gambetes cuites i salades
3 – 4 fulles d’enciam

4 cullerades soperes de maionesa
1 cullerada de Quètxup

1 culleradeta de cafè de salsa de Tabasco (opcional)
Oli d’oliva extra verge
Unes gotes de vinagre de Xerès
Sal
 
Preparació:

Netegeu les gambes traient-los i la pell i reservant les cues, talleu-les a trossets, reservant unes cues senceres per decorar. Talleu la pinya per la meitat al llarg i amb un ganivet ben esmolat buideu-ne la polpa d’interior, netegeu-la de la part central, agafeu la polpa i talleu-la a daus petits, reserveu.

Prepareu la salsa, posant la maionesa en un bol juntament amb el quètxup i la salsa picant, barregeu tot bé i reserveu.

Per muntar la presentació, talleu les fulles d’enciam ben petites, amaniu-les amb un polsim de sal, oli d’oliva extra verge,  unes gotes de vinagre, remenant-ho tot bé, incorporeu els daus de pinya, els de gambeta i una part de la salsa, barregeu-ho i ompliu les mitges pinyes, decorant-les amb les cues senceres que havíem reservat i una mica més de salsa per damunt. 
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació