festa major de GRanollers

​Jennifer Moreno, nova cap de colla dels Blaus de Granollers

Es tracta de la primera noia que accedeix al càrrec

per Redacció , 25 de novembre de 2019 a les 09:09 |
Jennifer Moreno -la primera per l'esquerra a la fila de dalt- amb la resta de membres de la nova junta del Blaus | Blaus de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’assemblea general de la colla dels Blaus de Granollers, celebrada aquest diumenge 24 de novembre a la Troca, ha aprovat l’única candidatura presentada per renovar la junta gestora de l’entitat. La nova junta, formada per 14 persones, tindrà a Jennifer Moreno, de 28 anys, com a cap de colla, en substitució d’Oriol Barnet, que ha ocupat el càrrec durant dos anys i que al final de la festa major passada, ja va anunciar que no repetiria. Moreno serà la primera cap de colla de Blaus.

Es renova també la secretaria, gestionada durant 7 anys per Màrius Catafal i que ara durà Verónica Carballa. La resta de membres de la junta són Anna Sanchez, Arnau Jofré, David Rodilla, Irene Galán, Judith Alonso, Laura Botey, Laura Garcia, Marc Rivas, Oriol Montanyà, Sandra Arisa, Enrique Claramunt i Laia Cantons.
La junta s’encarrega de la gestió de la programació, la producció tècnica dels actes i el marxandatge entre d’altres. La tasca de la cap de colla és de caire institucional i les decisions es prenen de manera conjunta.


L’assemblea d’aquest diumenge ha servit també d’arrencada de la festa major 2020, per la qual les diferents colles ja estan treballant.

 

Participació