cuina

RECEPTA Cigrons amb orella de porc

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 22 de novembre de 2019 a les 18:31 |
Cigrons amb orella de porc | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a 2 persones:
 

300 grams de cigrons cuits
200 grams d’orella de porc (cuita)

1 ceba de Figueres
2 tomaques madurs

Oli d’oliva verge extra
Pebre vermell picant
½ l. de brou de coure l’orella
Unes “piparres” en vinagre
1 gra d’all
10 ametlles torrades
Unes fulles de julivert
Sal
 
Preparació:

Comencem fent un sofregit amb la ceba tallada en brunoise. Quan estigui ben rossa, hi posem
el tomàquet ratllat, sense llavors i deixem que redueixi.

Tan bon punt tinguem fet el sofregit, el passem a una olla, a la que també incorporarem els cigrons, el brou i l’orella de porc prèviament cuita i tallada a daus. Afegim el pebre vermell picant deixant-ho coure tot uns 15 minuts, passats els que hi posarem el punt de sal.

Mentre els cigrons fan xup-xup, farem una picada amb l’ all, el julivert i les ametlles. Triturant-ho bé i deixatant-ho amb una mica del suc de la cocció dels cigrons. Aboquem la picada a l’olla, deixem coure uns 5 minuts més i ja podrem servir-los. Decorem cada plat amb una/unes pipares en vinagre.
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació