cuina

RECEPTA Crema de carabassa amb crocant de blat de moro torrat

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 16 de novembre de 2019 a les 08:21 |
Crema de carabassa amb crocant de blat de moro torrat | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a 4 persones:

500 grams carabassa

1 ceba
35 grams de mantega

1 litre de brou de pollastre
100 grams de bacó curat i fumat

20 grams crocant de blat de moro torrat “kikos”
5 grams de sucre
20 grams de coco ratllat
Oli d’oliva extra verge
Sal i Pebre negre

Preparació:
 
Pelem la carabassa i la tallem a daus de 3 cm aproximadament. Tallem la ceba en juliana. En una cassola amb una mica d’oli posem a coure la ceba un parell de minuts. Afegim els daus de carabassa, el sucre i el coco ratllat, ho deixem coure uns 20 minuts més a foc lent, no hem de deixar que agafi color. Incorporem el brou, i  ho deixem fins que arranqui a bullir. Baixem el foc i deixem coure fins que la carabassa estigui cuita uns 10 minuts aproximadament. La triturem i la passem  per un colador per tal que quedi més fina. Tornem a posar-la al foc, afegint-hi la mantega, fins que sigui fosa i s’incorpori dins de la crema. Rectifiquem de sal i pebre.

La servim ben calenta amb els talls de bacó  tallat en talls fins i passats per la paella fins que siguin daurats que els servirem per sobre de la crema juntament amb els “kikos”  i acabem amb unes gotes d’oli extra verge.
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació