1 de 10
pactes de govern

El nou govern del PSC i Podem a Mollet, en marxa

Xavier Buzón i Núria Muñoz entren a l'executiu

El nou govern municipal molletà | Ajuntament de Mollet del Vallès
per Redacció, 13 de novembre de 2019 a les 22:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou "govern d'unitat" del PSC i Podem a Mollet del Vallès, anunciat fa quinze dies, ja és una realitat. L'alcalde Josep Monràs ha signat aquest dimecres el decret que fa efectiu el nou cartipàs, que inclou l'entrada de Xavier Buzón i Núria Muñoz, de Podem, a l'executiu municipal. El nou govern passa de 10 a 12 regidors, però seguirà sense tenir la majoria absoluta.

L'entrada dels nous regidors no implica massa canvis en l'estructura municipal, però si l'ampliació de quatre a cinc grans àrees de govern: es crea la de Modernització i Qualitat dels Serveis, que precisament estarà encapçalada un Buzón que també serà regidor de Qualitat de Serveis i Administració digital i Promoció Cívica. Muñoz, per la seva banda, serà regidora de Solidaritat, Habitatge, Infància i Respecte Animal. Els dos tindran dedicació exclusiva.


L'Ajuntament de Mollet ha difós un comunicat en què es destaca que, tot i l'ampliació del govern "l’estructura municipal seguirà centrada en aquelles temàtiques que fan referència a les polítiques socials, a la justícia ambiental i a l’educació i a la innovació". L'alcalde Monràs ha afegit que aquesta doble incorporació "té el clar propòsit d’enfortir el govern municipal tenint als molletans i a les molletanes en el centre de les seves actuacions”. Buzón, per la seva banda, ha manifestat que "la transparència i el treball col·lectiu ha estat el secret d’aquest acord i serà sobre el que establirem les bases d’aquest nou govern”.
 

 

Participació