sentència de l'1-O

​«Col·laborem perquè les coses canviïn»

Els voluntaris es comencen a organitzar per ajudar els participants de les Marxes per la Llibertat

per Jaume Ventura, 15 d'octubre de 2019 a les 18:08 |
La Montse acaba de fer el llit on dormiran algun dels participants de la Marxa per la Llibertat que passarà per la Garriga | Jaume Ventura
La Montse i en Jaume acabaven de fer aquest dimarts els tres llits on la nit de dimecres i dijous dormiran tres participants de la Marxa per la Llibertat que arribarà a la Garriga i que creuarà el Vallès Oriental. Ells són dues del centenar de persones que s’han presentat voluntàries per acollir l’encara per determinar número de manifestants que arribaran al municipi. Està previst que entrin a casa seva el dimecres a la nit, després de sopar. Dormiran en els llits que abans ocupaven els seus fills abans d'independitzar-se, esmorzaran a primera hora del matí i tornaran a iniciar la marxa.

Expliquen que es van prestar voluntaris tan bon punt van conèixer la iniciativa: “Amb la situació que es viu al país hem de moure cel i terra. Nosaltres col·laborem perquè les coses canviïn”, explica la Montse a NacióGranollers. “Tot el que es faci perquè a Espanya i a la resta de països vegin que som solidaris i pacífics i que volem arreglar els problemes, millor”, ha afegit.


A la Garriga els manifestants arribaran i alguns s’allotjaran al pavelló de Can Noguera -que ha cedit l’ajuntament- on es farà un sopar conjunt. Està previst que, si cal més espai, s’habilitin altres pavellons del municipi.

La marxa arribarà a Aiguafreda demà dimecres al voltant de dos quarts de quatre de la tarda. D’allà els manifestants està previst que vagin per la C-17 i passin per Tagamanent i El Figaró i arribin a la Garriga a les set de la tarda. El dijous tornaran a caminar a dos quarts de vuit del matí i passaran per la carretera de Llerona, creuaran les Franqueses i Granollers i, pel Coll de la Manya i la C-17, arribin a Lliçà de Vall i Parets, on tenen previst dinar a la una.

 

Participació