Sentència de l'1-O

El Tsunami Democràtic crida a bloquejar l'aeroport de Barcelona

El moviment vol aturar la infraestructura estratègica per "fer sentir la nostra veu al món!"

per Àlvar Llobet, 14 d'octubre de 2019 a les 13:57 |
Imatge d'un grup de manifestants a Barcelona | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja hi ha primera reacció del Tsunami Democràtic. El moviment nascut per canalitzar la resposta ciutadana a la sentència del Suprem ha llançat una crida als ciutadans a desplaçar-se fins a l'Aeroport de Barcelona per aturar l'activitat d'aquesta infraestructura estratègica.

Tsunami, a més, recomana als seguidors acudir a l'aeroport "preparats per passar algunes hores fora de casa seva" i a portar "roba per a la pluja, menjar, aigua i calçat còmode, a més de ràdio convencional i mòbil amb bateria". "I una actitud no violenta indestructible". 


El moviment assegura que escull El Prat per "fer sentir a tot el món" el seu crit i "per fer visible a l’opinió pública internacional el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem i la situació d’injustícia i de vulneració de drets que es dona a Catalunya". "Un dels llocs que connecten el país amb el món pot esdevenir el millor altaveu per internacionalitzar la resposta ciutadana a la sentència", afegeixen.

En aquest sentit, s'ha fet una crida per imprimir bitllets amb la intenció d'accedir a la terminal i bloquejar l'activitat.

Ha arribat l’hora de fer sentir la nostra veu al món! 

Objectiu: aturar l’activitat de  l’Aeroport de Barcelona. Tots els mitjans de transport per anar-hi són vàlids.


Ens ho intentaran impedir. Només amb #LaForçaDeLaGent ho aconsguirem!

Comparteix!


En la crida a través de les xarxes socials, el Tsunami reclama que "ha arribat l’hora de fer sentir la nostra veu al món!" i adverteix a la ciutadania "que ens ho intentaran impedir". Més informació en uns minuts.

 

Participació