«La tenim calenta, molt calenta» nou eslògan promocional de Caldes de Montbui

El nou missatge, que es refereix als 74º de temperatura de l'aigua termal del municipi, agafa el relleu del fins ara vigent "Em toques?"

per Redacció, 9 d'octubre de 2019 a les 15:19 |
Pancarta de l'entrada Sud de Caldes, amb la nova frase promocional. | Ajuntament de Caldes de Montbui
"La tenim calenta, molt calenta". Aquest és el nou eslògan turístic de Caldes de Montbui. El missatge, que es refereix als 74º de temperatura de l'aigua termal del municipi, s'ha donat a conèixer aquest dimarts per part de l'ajuntament calderí. El consistori ha explicat que el departament de Turisme ha portat a terme un projecte integral de renovació dels indicadors turístics, des de la revisió de la senyalització turística per a vianants actualitzant i unificant la senyalització dels punts d’interès patrimonial i els serveis turístics de la població, fins a la incorporació del nou eslògan.

El nou lema suposa la substitució de la frase de benvinguda a la població, que els últims anys havia estat la també suggerent "Em toques?".


La nova senyalització per a vianants, que té l’objectiu de millorar la informació i les indicacions per a la mobilitat adreçades a les persones visitants que recorren els circuits turístics ubicats principalment al centre històric, està construïda amb elements que imiten el ferro rovellat per tal d’unificar tant el disseny com els materials utilitzats, "i projectar una imatge turística homogènia de la vila termal i integrada en el paisatge urbà", segons ha explicat l'ajuntament.

 

 

Participació