Mayoral i Barnusell es reuneixen amb la presidenta de la Diputació

Li han traslladat quins són alguns temes estratègics en els quals treballa la ciutat de Granollers

per Redacció, 4 d'octubre de 2019 a les 18:16 |
Marín, Mayoral i Barnusell, durant la reunió. | Ajuntament de Granollers
Aquesta setmana l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, la primera tinent d'alcalde de Granollers i diputada de Polítiques d'Igualtat, Alba Barnusell, s'han reunit amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Nuría Marín.

En aquesta trobada, la primera d'aquest mandat, l'alcalde Mayoral ha traslladat a la presidenta Marín quins són alguns temes estratègics en els quals treballa la ciutat de Granollers. Segons ha informat el consistori, "entre els temes clau destaca, a nivell esportiu, els 75 anys del Club Balonmano Granollers i l'organització del Mundial femení d'handbol 2021". 


També destaquen les xarxes com un dels temes que s'han tractat a la trobada: "Mayoral ha explicat la importància de les xarxes, a les quals Granollers té una important presència i compromís com són Alcaldes per la Pau i la Xarxa C17,  que té com a objectiu el desenvolupament de l'economia productiva del territori que travessa aquest eix viari. La xarxa C17 treballa els àmbits de millora de les infraestructures de l'eix, la promoció de l'activitat de la indústria, la formació professional de qualitat i adaptada a la demanda de les empreses i promoció turística".

Un dels temes que Mayoral i Barnusell han presentat a Marín és el centre de radioteràpia que es construirà a la ciutat i donarà servei a les comarques del Vallès Oriental, Osona i municipis de l'eix de la C17. 

 

Participació