reconeixements

Aquest divendres es lliuren els Premis Porxada, la gala del comerç de Granollers

S'han presentat 30 candidatures a les diferents categories

per Redacció, 3 d'octubre de 2019 a les 17:06 |
L'entrega dels Premis Porxada, aquest divendres. | NG
Aquest divendres el comerç de Granollers té una cita a les 21:00 hores al Teatre Auditori. És l'escenari on tindrà lloc l'entrega dels Premis Porxada, la gala del comerç de la capital del Vallès Oriental promoguda per Gran Centre i l'Ajuntament. La que serà la segona edició dels guardons obrirà les seves portes a les 20:30 hores, moment en què es podrà passar pel photocall que hi haurà instal·lat per l'ocasió.

Els premis han rebut 30 candidatures. La categoria més concorreguda ha estat la de reforma de gran format que s'han presentat 10 establiments: L'Engruna, Can Busquets, Àgora, Turris, Herbes del Portalet, La Vermuteca, Oxigen Interiors, Càrites Re-integra, Yoga One, i Cuines i portes Kader.


La categoria d'innovació s'han presentat 6 establiments: Autoescola Granollers, Intecat, Inorbis, Can Busquets, Càritas Re-InTeGra, Ostrya.

D'altra banda al Premi a l'antiguitat s'han presentat tres candidatures a establiments de 25 anys, una a comerços de 50 anys i tres per a botigues de 75 anys de trajectòria.


El Premi honorífic està designat pel jurat d'aquesta edició, que està format per les associacions de comerciants de Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Ramassar, Més que comerç i Gran Centre i el gremi d'hostaleria del Vallès Oriental i l'Associació d'Hotels del Vallès Oriental i la regidoria de Comerç.

Per últim es guardonaran cinc establiments històrics centenaris. Cada edició dels Premis Porxada guardonaran cinc establiments, del més antic al més modern.


La cantant i actriu Elena Gadel serà l'encarregada de presentar la gala.

 

Participació