procés català

«La repressió no ens aturarà»: entitats i partits de Mollet signen un manifest contra les detencions dels CDR

El text diu que "formen part de la campanya de la por que l'estat utilitza per desmobilitzar el moviment popular"

per Redacció, 26 de setembre de 2019 a les 12:02 |
Diversos partits polítics i entitats socials de Mollet del Vallès han signat un manifest conjunt contra la repressió després de les detencions de dos membres del CDR local. En el text es critica que "aquestes detencions arbitràries no enganyen a ningú" perquè creuen que "formen part de la campanya de la por que l'estat utilitza per desmobilitzar el moviment popular davant les datesde lluita que s'acosten, però ja hem demostrat com a poble que no tenim por i que la repressió no ens aturarà".
 

El manifest signat per partits i entitats.El text també critica que tot plegat ha tingut lloc en ple període pre electoral: "L'operació té una intenció propagandística evident i pretén criminalitzar l'independentisme i el republicanisme i associar-lo amb una violència inexistent".

El text acaba fent una crida a la solidaritat amb les persones detingudes i encausades i exigir la seva llibertat; desobeir i protestar contra la repressió de forma pacífica i democràtica; i continuar amb la mobilització popular.

El text està signat per Òmnium, Súmate, Àvies i avis de Mollet del Vallès per la Llibertat, El Tabaran, Poble Lliure, ANC, CUP Mollet, ERC Ara Mollet, Mes, Junts, CDR Mollet i El Casal.

 

Participació