urbanisme

​Una empresa xinesa recupera el projecte d'urbanització a l'entorn del Golf de Vilalba

Volen construir una setantena d'habitatges de luxe i un hotel

per Redacció , 20 de setembre de 2019 a les 19:30 |
La zona on es vol tirar endavant el projecte. | VOTV
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una empresa xinesa vol recuperar el projecte immobiliari a l’entorn del Golf de Vilalba, a la Roca del Vallès. Segons ha avançat VOTV, Puente China vol construir una setantena d’habitatges de luxe i convertir el manso de Vilalba en un hotel. El projecte rebria el nom de Roca Golf Resort i estaria a tocar de l’establiment comercial la Roca Village i de l’autopista AP-7.

El camp de golf de Vilalba va començar a funcionar l'any 2006, però la seva evolució va ser polèmica i diverses sentències van anul·lar les llicències d'obres i mediambientals. De la mà del camp de golf va lligat un altre projecte: la construcció de diversos xalets. El projecte es va cancel·lar després que l'empresa promotora presentés concurs de creditors l'any 2010. Des de l’any 2012 l’empresa Team Open 2012 és la propietària del Golf la Roca, però no de la zona urbanitzable on s’hauria d’aixecar el nou projecte urbanístic.

 

Participació