motor

​L'equip Congost Plastics guanya la 40a edició de les 24 Hores de Resistència de la Vall del Tenes

L'organització calcula que han passat 30.000 persones pel Pinar de la Riera

per Redacció, 2 de setembre de 2019 a les 18:38 |
Un dels corredors de l'equip guanyador. | Enric Cabot
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de 24 hores rodant en el circuit de la Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt, l'equip Congost Plastics s'ha proclamat guanyador la 40ª edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, amb un total de 484 voltes.
 

L'equip de Luengo, Cortés, Schareina i Beltran han ocupat la primera posició de la classificació des de la segona hora de la competició. El segon equip classificat ha estat l'equip Powered by JG amb els pilots Batlles, Alonso, Arjonilla i Francisco, amb només 4 voltes de diferència del primer classificat. I el tercer classificat, l'equip Tot Reformes Hugo's Be One amb un total de 475 voltes. L'equip Team Duran ha estat de nou el guanyador de la categoria de la Vall del Tenes, un equip de Santa Eulàlia de Ronçana que s'ha posicionat a 9ns de la classificació general i amb un total de 462 voltes.

L'equip LRS Suspension, integrat per pilots francesos, ha estat el primer de la categoria internacional i 18è a la classificació general. 

 
Una vegada més s'ha demostrat la resistència tant de pilots, mecànics com de ciclomotors que cada any superen les expectatives del públic i l'organització. Les modificacions fetes en el circuit, com ara salts i nous peraltes, han ocasionat que la pista fos més ràpida i els equips hagin fet un total de voltes superiors a la dels anys anteriors.

 
Segons un comunicat de l'organització, del total de 41 equips que van prendre la sortida dissabte a les 7 de la tarda, setze equips han superat les 450 voltes, "la qual cosa accentua el magnífic potencial dels equips, ja que l'any passat només eren sis equips qui ho van aconseguir". "La resistència, l'entrenament previ, la velocitat, l'estratègia dels equips al moment del canvi o el repostatge són decisius per guanyar temps en cada volta i augmentar la diferència entre els equips i finalitzar la carrera amb els reptes proposats per cadascun", han afegit.

Segons els organitzadors, el dissabte i diumenge i amb el conjunt d'activitats programades que hi havia s'ha notat un augment de públic superant els anys anteriors. Es calcula que més de 30.000 persones han visitat el Pinar de la Riera a celebrar els 40 anys d'aquesta cursa.

 

Participació