​La Festa Major de Mollet tindrà dos Punts Lila per prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques

Hi haurà un punt lila fix i nocturn al parc de Can Mulà, i un altre d’itinerant i diürn

per Redacció, 13 d'agost de 2019 a les 14:15 |
El cartell de la Festa Major de Mollet | Ajuntament de Mollet del Vallès
Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet posa en marxa una campanya per prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques durant la Festa Major, que compta amb l’adhesió de les colles de Morats i Torrats.
 

La novetat d’enguany és la instal·lació de dos Punts Lila: un de fix i nocturn, a l’avinguda de Burgos, a l’entrada del parc de Can Mulà, durant els concerts i fins a una hora més tard que s’hagin acabat, i un altre d’itinerant i diürn, que s’anirà desplaçant per la ciutat en funció de les activitats que es portin a terme.
 
Els Punts Lila tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania, prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques i informar de com actuar davant d’una agressió. Les persones dels Punts Lila aniran identificades amb unes samarretes específiques i treballaran en coordinació amb els cossos de seguretat.
 

Durant la Festa Major, l’Ajuntament de Mollet engegarà també una campanya de sensibilització amb els eslògans: Només sí és sí; Si et passa a tu, jo no passo!; a Mollet cap agressió; Si no em respectes, m’agredeixes o La responsabilitat és de qui agredeix.  

 

Participació