cuina

RECEPTA «Chutney» de cireres

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias, 12 d'agost de 2019 a les 11:38 |
'Chutney' de cireres | Manel Baxerias
Ingredients:
 

200 grams de cireres picotes
1 ceba morada
Un tros de branqueta de canyella
Oli d'oliva

Una punta de gingebre fresc ratllat
Uns grans de pebre negre i rosa
Un polsim de sal
2 cullerades soperes de sucre morè
 
 
Elaboració:
 
Netegem i es traiem els pinyols de les cireres i les reservem. Tallem la ceba a juliana. Posem tots els ingredients junts en un cassó i els portem a punt d'ebullició. Els coem tapats durant 25-30 minuts a foc molt suau. Al cap d'aquest temps, destapem i es continuem coent fins que es concentri el líquid. Llavors ho deixem refredar i  ho guardem en un pot de vidre a la nevera.
 
Com qualsevol chutney, val per amb acompanyar amb carns a la graella o bé com aquest cas per acompanyar una carn de garró rostida. És a dir, podem provar-ho en les barbacoes d'estiu, per afegir un toc exòtic i original.
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació