1 de 10

El Guardó Vitamènia 2019 de Santa Maria de Palautordera ja té finalistes

L'entitat Palau Solidari, el CH Palautordera i Venanci Mestres

Decidits els finalistes del Guardó Vitamènia 2019 | AJSMP
per Redacció, 31 de juliol de 2019 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El jurat del Guardó Vitamènia reunit el passat dijous 25 de juliol va decidir que l'entitat Palau Solidari (amb 6 vots), el Club Handbol Palautordera (amb 5 vots) i Venanci Mestres -a títol pòstum- (amb 4 vots) són les tres candidatures finalistes a rebre el Guardó Vitamènia 2019. També hi optaven l'atleta Oriol Madí, el CF Palautordera sènior femení, Josep Rovira i Pablo Lara Iglesias. La decisió final es prendrà en la renió que el jurat farà el dia 12 de setembre a les 18:30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

El Guardó Vitamènia és un reconeixement públic a persones, grups o entitats que, per la seva meritòria tasca en pro del bé de la comunitat o fet distingi t que hagi estat de rellevància per al municipi. Aquest guardó es lliura anualment dintre d'un acte públic dels que se celebren a la Festa Major d'octubre "Aplec del Remei".

 

Participació