turisme

Els hotels del Vallès Oriental, preocupats per la seguretat

Alerten que des de fa temps pateixen furts als turistes que visiten la comarca

per Jaume Ventura, 1 d'agost de 2019 a les 09:00 |
L'Hotel Augusta, a Vilanova del Vallès | Google Street View
Els hotels del Vallès Oriental estan preocupats per la seguretat. Així ho ha confessat la nova presidenta del gremi, Sílvia Brunet, en una entrevista a NacióGranollers.

Brunet ha explicat que la situació que es viu a la comarca no és tan extrema com la que es viu en molts establiments de Barcelona, però que igualment els preocupa per la mala imatge que queda: "En el nostre cas, es tracta d'oportunistes, de gent que furta una maleta despistada o d'un objecte deixat en algun lloc". Afegeix que els hotels estan invertint en càmeres i vigilants de seguretat, però que amb això no n'hi ha prou: "Són molt professionals. Per exemple, si detecten que els vigiles al matí canvien la seva tàctica i passen a actuar a la tarda".


Brunet lamenta que aquesta situació els va molt en contra: "Dones molt mala imatge. Al turista que li passa molt voldrà tornar més", alerta.

La responsable explica que alcaldes, Mossos d'Esquadra i policies locals estan assabentats de la realitat i es mostra optimista que s'acabarà trobant una solució: "Tothom fa el que pot per resoldre-ho".

 

Participació