cuina

RECEPTA Carpaccio de tomàquet amb anxova triple 0

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 13 de juliol de 2019 a les 08:54 |
Carpaccio de tomàquet amb anxova triple 0 | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a 2 persones:

1 o 2 tomàquets del Benach (punt intermedi de maduresa)

Filets d’anxoves, triple 0 (Cantàbric)
Un grapat d’olives de kalamata

Oli d’oliva extra verge
Sal


Elaboració: 

Renteu els tomàquets, talleu-los amb un bon ganivet o bé amb una mandolina lo mes fi que pugeu, poseu les rodanxes al plat, amaniu-les amb un polsim de sal i un bon raig d’oli d’oliva extra verge per damunt, poseu les anxoves i un grapadet d’olives de kalamata i ja podeu servir, fàcil, fresc, bo i saborós.
 
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació