castells

Aquest dissabte, Diada d'estiu dels Xics de Granollers

Abans es farà una xerrada que reflexionarà sobre els trastorns alimentaris i la possible vinculació que poden tenir amb els castells i el món de l'esport

per Redacció, 11 de juliol de 2019 a les 12:36 |
Cartell de la xerrada d'aquest dissabte | Xics de Granollers
El segon cap de setmana de juliol els Xics de Granollers celebren, des de fa dos anys, la seva  Diada d'estiu. Aquest dissabte 13 de juliol a la plaça Maluquer i Salvador de Granollers tindrà lloc l'actuació castellera a les 19 h amb els Castellers de la Vila de Gràcia, Sagals d'Osona i Xics.

Els Xics estan preparant castells com la torre de set (que aquesta temporada ja n'han descarregat quatre), el 7 de 7 i el 4 de 8.


Abans de l'actuació castellera, el dissabte, a les 11.30 h els Xics organitzen a la Sala d'actes de Roca Umbert de Granollers una xerrada amb reflexions a càrrec de Jordi Juanico, treballador a la unitat de trastorns alimentaris de l'Hospital Sant Joan de Déu i expresident dels Minyons de Terrassa, que es parlarà dels Trastorns alimentaris i la possible vinculació que poden tenir els castells, el món de l'esport, i aquests trastorns.

En acabar la xerrada, vermut solidari, els beneficis del qual es destinaran a l'ACAB.

 

 

Participació