cuina

RECEPTA Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 29 de juny de 2019 a les 23:45 |
Albercocs caramel·litzats amb mousse de iogurt | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a 2 persones:
 

4 albercocs
1 o 2 sobres de sucre de bar (o 8/10 grams de sucre)

1 mousse de iogurt natural
Fulles de menta fresca


Preparació:
Obriu pel mig els albercocs i traieu-los-hi els pinyols, poseu els mitjos albercocs cara amunt i escampeu el sucre per damunt de les meitats, un cop ensucrats cremeu el sucre amb un bufador o amb una planxa de les de cremar sucre. Poseu a cada meitat d’albercoc una quenelle* de mousse de iogurt. Ho decorareu amb una fulla de menta sobre cada peça. Ja podeu servir-ho.

Ràpid, bo, fàcil i sobre tot natural, una altra manera de fer menjar fruita als nens.
 
*Quenelle en el cas del iogurt es la quantitat que podem agafar-ne contraposant dues culleres de postres una contra l’altra
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació