Presos polítics

ANC i Òmnium criden a manifestar-se a Lledoners per l'arribada dels presos polítics

Convoquen aquest dimarts al vespre, per engalanar l'accés a la presó, i dimecres, per donar-los el primer "bona nit" de la tornada

per Pere Fontanals, Sant Joan de Vilatorrada, 25 de juny de 2019 a les 19:19 |
Manifestants a l'exterior de Lledoners en una de les últimes nits que van ser al Bages abans del judici | Josep M. Montaner
La imminent tornada dels presos polítics varons a la presó de Lledoners, que es preveu per a aquest dimecres, ha fet que l'ANC i Òmnium hagin promogut dues convocatòries per aquest dimarts i dimecres, totes dues a les 8 del vespre, al centre penitenciari del Bages.

Aquest dimarts es fa una crida per engalanar l'entorn del centre penitenciari amb llaços grocs i altres llegendes. El punt de trobada és la rotonda d'accés a la presó a les 8 del vespre.


L'endemà dimacres, amb els presos polítics previsiblement al centre penitenciari, la convocatòria es fa al camp de Lledoners, darrere de la presó, també a les 8 del vespre, per desitjar-los "bona nit" en el seu retorn a Catalunya, acompanyant Joan BonaNit.

Els organitzadors recorden l'important risc d'incendis que es viurà al camp i demanen que la gent no aparqui els automòbils a la carretera.

 

Participació