festivals

​El Doctor Music, cancel·lat

Els organitzadors tornaran l'import de les entrades

per NacióDigital, 12 de juny de 2019 a les 17:26 |
No hi haurà Doctor Music al Vallès. La promotora del festival ha anunciat aquest dimecres que cancel·la l'edició anunciada per als dies 12, 13 i 14 de juliol al circuit de Montmeló, i que havia de significar el retorn de l'històric festival. L'empresa ha explicat que ha hagut de prendre la decisió degut a la reubicació del festival, que els promotors pretenien celebrar inicialment en la seva localització tradicional d'Escalarre (Pallars Sobirà).  

Segons han apuntat els promotors en un comunicat, "l'obligada reubicació del festival no ha estat ben acollida pel públic" i en els darrers mesos molts dels assistents "han retornat els seus abonaments". Alhora indiquen que l'actual ritme de venda d'entrades per al nou emplaçament ha evidenciat que no era possible "assolir la quantitat mínima requerida per oferir l'experiència" que exigeix una cita d'aquestes característiques.


En el comunicat, afegeixen que sempre han volgut oferir "un festival de grans dimensions, amb un estandards de qualitat musical i organitzativa de primer nivell internacional. Sense una nombrosa presència de públic no hagués estat possible assolir aquest somni".

"Han estat tres anys de treball molt intens que, lamentablement, ha estat estomacat per decisions burocràtiques", segueixen.

Finalment, avisen: "El Doctor Music Festival es cancel·la. Però l'esperit de la vaca segueix viu".

 

Participació