sanitat

Canvi a la gerència del CatSalut a l'àrea del Vallès

Substitueix Lluis Franch, que passa a ser gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

per Redacció, 4 de juny de 2019 a les 13:20 |
La nova gerent de l'àmbit Metropolità Nord | Departament de Salut
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La gerència de l'Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de Barcelona del Servei Català de Salut (CatSalut) ha canviat de titular. Anna Aran és la nova gerent de l'organisme en substitució de Lluís Franch. Aran arriba al càrrec, després d'exercir, des del maig de 2016, la mateixa posició a l'Institut Català de la Salut (ICS) a Catalunya Central i anteriorment ho havia estat a la Direcció Assistencial de l'empresa pública de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), que gestiona l'Hospital Universitari de Santa Maria i l'Hospital de Pallars.

La nova gerent, llicenciada en Medicina per la Universitat de Lleida i és especialista en medicina familiar i comunitària, havia estat directora mèdica, entre 2014 i 2015, de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, entre d'altres càrrecs. 


Aran substitueix Franch, que comença una nova etapa com a gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Amb aquest nomenament, el CatSalut vol continuar avançant en el reforç de l'acció territorial de l'organisme, que garanteixi l'efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats dels diferents territoris.
 

 

 

Participació