eleccions municipals 2019

Som! Granollers proposa alternatives «al caos hospitalari de Granollers»

Josep Miguel Acedo diu que es tracta d'una prioritat

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 15:00 |


Som! Granollers ha presentat aquest divendres algunes de les mesures que tenen previstes en el seu programa electoral de les eleccions d'aquest diumenge pel que fa a l'Hospital de Granollers. En vídeo que ha penjat a Youtube, el candidat Josep Miquel Acedo ha explicat que la recuperació de l'atenció sanitària i de l'hospital són prioritats pel seu grup.


Acedo ha explicat que volen "coordinar d'una altra manera l'atencio sanitària" i acabar amb les cues a les urgències. Ha lamentat que encara no estigui acabat l'hospital lleuger, però també ha criticat que "es poden fer moltes coses més" de les que s'estan fent. També ha dit que el principal problema, segons ell, no està a l'àrea ambulatòria, sinó a Urgències, i ha proposat recuperar "les inversions perdudes els últims anys" i "aturar la privatització descarada".

Finalment, Acedo ha explicat la importància que li donen a l'àrea de salut natural i també a la prevenció, l'esport i una alimentació correcta: "Ajudarien a reduir el número de malalts i les llistes d'espera", ha pronosticat.

 

 

Participació