solidaritat

El Circuit recull ​2.200 quilos d'aliments després del Gran Premi de F1

Les donacions s'han entregat a El Xiprer

per Redacció, 23 de maig de 2019 a les 13:32 |
Part dels aliments recollits | Circuit de Barcelona-Catalunya
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de 2.200 quilos d'aliments han estat donats després dels quatre dies de la celebració del Gran Premi de F1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Tot el que s'ha recollit s'ha donat íntegrament a El Xiprer, una entitat social local que funciona com a banc d'aliments i que també acull a persones desfavorides.
 

El Circuit ha destacat que "sota el lema No Food Waste, el Circuit fa anys que treballa per evitar el malbaratament d'aliments que, després d'un gran esdeveniment de l'envergadura d'una cursa d'un campionat del món –com el Gran Premi d'Espanya d'F1– solen ser rebutjats perquè no han estat consumits". També afegeixen que el gran premi ha albergat altres iniciatives per a donar continuïtat a la campanya, com els cartells penjats en diferents punts del traçat per a sensibilitzar els assistents sobre el malbaratament dels aliments, així com per crear consciència: "La donació d'aliments no és una acció puntual, sinó que es treballa en aquest precís aspecte al llarg de tot l'any. El Circuit és una institució compromesa amb el medi ambient, prova d'això és el certificat ISO 14001 del qual disposa des de l'any 2008, i per això ja es van poder donar més de 1000 quilos d'aliments al març, un cop van finalitzar els Formula One Test Days. El Gran Premi de Catalunya de MotoGP seguirà aquest mateix full de ruta en menys d'un mes".

 

Participació