cuina

RECEPTA Pota a la romana amb suc de llimona

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 19 de maig de 2019 a les 20:43 |
Pota a la romana amb suc de llimona | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per 2 persones:

250 grams de anelles de pota 

150 grams de farina (Yolanda)
100 ml. de cervesa ben freda

Oli per fregir (suau)
Sal

1 llimona

Elaboració:

Tallem les anelles per la meitat tal que siguin més fines i lo més semblant a les rodelles de un calamar. Les salem i reservem.

Posem en una bossa de plàstic un bon grapat de farina, i hi afegim les rodelles de pota que teníem reservades, ho remenem bé amb la farina fins que vèiem que estan ben impregnades de farina.

Preparem la massa per arrebossar,  barrejant la farina juntament amb la cervesa, la sal. Ha de quedar una pasta semi-líquida, es pot ajustar les quantitats amb més farina o bé més cervesa.  Agafem la pota que tenim a la bossa i la dipositem sobre un colador per tal de eliminar-li l’excés de farina que pugui tenir.  A continuació, suquem les rodelles en la massa que hem preparat.

Les fregirem amb l’oli ben calent i un cop fregides, les escorrerem sobre paper absorbent i les servim abans no es refredin.

I el toc final el podem farem al servir-los, tallant grills de llimona per acompanyar la pota, com si fossin calamars a la romana.
 
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació