eleccions municipals 2019

Sastre vol connectar el parc Torras Villà amb la plaça Barangé i la Font Verda amb una passera elevada

Diu que el projecte enllaça amb dos temes que té pendents Granollers: la reforma de la plaça Barangé i el cobriment de la via del tren de la línia de França

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 17:51 |
El candidat de Junts per Granollers, Àlex sastre, fent declaracions a la premsa | Junts per Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El candidat a l’alcaldia de Junts per Granollers, Àlex Sastre, ha presentat una de les propostes prioritàries del programa electoral per a les eleccions municipals del 26-M a partir de la que, consideren, "mancança d’espais verds a la ciutat". Acompanyat del número tres Josep Maria Noguera, ha explicat un projecte que vol revaloritzar tots els parcs municipals posant especial èmfasi en aquest cèntric espai públic.
 

Sastre ha dit que "es tracta d’un projecte que connecta directament amb dos temes que té pendents Granollers: la reforma de la plaça Barangé i el cobriment de la via del tren de la línia de França". Per materialitzar-lo, Junts per Granollers proposa quatre accions: la primera, ha dit Sastre, "vincular el parc Torras Villà amb la plaça Barangé". En segon lloc, "reformar la plaça Barangé per conectar-la amb el parc municipal". Per fer-ho posible, en tercer lloc, "caldrà la construcció d’una passera elevada sobre l’avinguda del Parc que vinculi els dos espais" i, finalment, com a quarta acció, "el projecte preveu l’ampliació del parc per sobre la via del tren", que es convertiría en una zona de pas molt utilitzada per la gent i que permetria una connexió directa també amb la Font Verda.
 

Junts per Granollers ha posat en circulació a través de les xarxes socials coincidint amb aquesta presentació un vídeo on s’explica aquesta proposta, com es va fer la setmana pasada amb el tema de la neteja i la recollida d’escombraries a la ciutat, i com es farà en els propers dies amb algunes més de les propostes que encapçalen el programa electoral.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Vallès Oriental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
 

 

Participació