eleccions municipals 2019

​ERC proposa una Marca Granollers i protegir el comerç local i potenciar-lo als barris

També volen que la ciutat esdevingui ciutat de fires i congressos

per Redacció, 15 de maig de 2019 a les 13:42 |
ERC de Granollers ha presentat les seves propostes en matèria econòmica i de comerç per les eleccions del 26 de maig aquest dimecres en una roda de premsa al Mercat de Sant Carles. En ella, la candidata Núria Maynou ha reivindicat la necessitat de centrar les propostes econòmiques de la ciutat en la creació de llocs de treball, així com de millorar les condicions laborals. Maynou creu que per generar elements de cohesió, cal col·laborar amb tots els agents implicats: institucions, associacions i ciutadania. 

 
Maynou també ha reivindicat la necessitat de protegir amb més força el comerç local i de proximitat. La candidata a l'alcaldia considera que "aquest és el model de comerç que fa que la ciutat tingui vida".

Per la seva banda, Enric Gisbert, número 4 de la candidatura, ha desglossat en cinc punts les mesures més importants "per fer de Granollers una ciutat viva i dinàmica": crear una Marca Granollers per situar la ciutat, a través d'una col·laboració público-privada; atraure esdeveniments esportius, culturals i comercials sostinguts en el temps; crear fires i congressos a la ciutat, vinculats amb el territori i de valor afegit, buscant relacions amb l'entorn del sud de França i dels Països Catalans.

En aquest sentit, Gisbert ha afegit que el quart punt, "fonamental" per a dur a terme els anteriors, és replantejar l'espai firal actual per crear un Parc Firal. Per últim, en matèria de comerç, Gisbert ha expressant la necessitat de defensar el que existeix actualment, amb estreta col·laboració amb les associacions exixstents, així com ampliar les zones comercials de la ciutat a tota la trama urbana, "per tal d'enfortir un model diferenciat de comerç de proximitat, únic a Granollers".

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Vallès Oriental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
 

 

Participació