eleccions municipals 2019

​Som Granollers vol entrar a l'ajuntament i proposa una Ronda Sud alternativa

Es defineixen com a “municipalistes, independents, anticorrupció i de caire social”

per Redacció, 13 de maig de 2019 a les 13:48 |
Fa quatre anys, a les últimes eleccions municipals, Som Granollers va aconseguir més de 700 vots però es va quedar fora de l’ajuntament. Aquest cop, la candidatura encapçalada per Josep Miquel Acedo ho vol tornar a intentar i per aconseguir-ho proposen diversos temes, com per exemple una Ronda Sud alternativa fins a l’alçada de l’autopista. A l’espai actual proposen construir-hi un passeig i generar un nou sistema de mobilitat urbana basat en el tramvia.

En declaracions a VOTV, Acedo defineix la proposta de Som Granollers com a “municipalistes, independents, anticorrupció i de caire social”. El primer que volen fer és una auditoria econòmica de l’ajuntament, revisar la forma d’atorgar subvencions, facilitar l’accés a l’habitatge  oferir solucions per l’Hospital de Granollers.


També proposen crear espais d’atenció a la dependència, una baixada generalitzada d’impostosa terrasses, escombraries i IBI lligada a la creació de lloguers assequibles i contractes de feina per a joves i majors de 55 anys.
 

Les propostes de Som Granollers 

 

Participació