1 de 10
Corals

VÍDEO 4.200 joves d'un centenar de corals canten Txarango en un espectacular concert a Cervera

Els cantaires s'han trobat a la capital de la Segarra per celebrar el XXV aniversari de la Trobada de Corals de Secundària

per Àlvar Llobet, 9 de maig de 2019 a les 14:41 |
Cervera ha acollit aquest dijous la XXV Trobada de Corals de Secundària, que s'ha realitzat al Teatre de la Passió.

4.200 joves cantaires de més d'un centenar de corals d'arreu de Catalunya s'han trobat a la capital de la Segarra per realitzar un espectacular concert on s'han cantat diverses peces, entre les quals "Quan tot s'enlaira", del grup Txarango, i "Heal the world", de Michael Jackson. La trobada ha comptat també amb les orquestres dels conservatoris de Cervera, Lleida, Vila-seca i l’Institut Oriol Martorell de Barcelona.

La trobada té l'objectiu de promoure l'interès per la música i la divulgació del cant coral entre els més joves. A més, és un reconeixement públic a la tasca del professorat de música del país, i alhora permet difondre el treball dels especialistes de música amb l'alumnat d'aquesta etapa educativa, especialment pel que respecta a la creació i la pràctica musical.

Aquesta activitat va néixer a Barcelona fa 25 anys de la mà del professor de música, compositor i Premi Nacional d'Educació l'any 2008, Constantí Sotelo Paradela, creador del "Cant de la Trobada" que ell mateix ha dirigit al final del concert. 

 

Participació