eleccions municipals

Junts per Granollers fa públics tots els noms de la candidatura

per Redacció , 15 d'abril de 2019 a les 13:23 |
Àlex Sastre amb la resta de membres de la candidatura | Junts per Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Junts per Granollers ha fet pública la resta de la llista que acompanyarà Àlex Sastre, Laura Sabatés, Josep Maria Noguera, Amanda Ramos i Esther Lara a les eleccions municipals. El conjunt de l candidatura estarà format per:


ÀLEX SASTRE PRIETO Llicenciat en química i professor. 35 anys. Casat i pare de dos fills. Regidor a l’Ajuntament de Granollers. Veí del Centre.

 
LAURA SABATÉS ORTEGA Product manager en tèxtil i confecció, botiguera . 46 anys. Casada i mare d’un fill. Presidenta de Gran Centre Granollers.

 
JOSEP MARIA NOGUERA AMIEL Economista i llicenciat en ADE, soci-director d’una assessoria tributària. 58 anys. Solter. Regidor a l’Ajuntament de Granollers. Veí de sota el Camí Ral.

 
AMANDA RAMOS GALLEGO Periodista, cap de vendes d’una multinacional vinculada al sector automobilístic. 50 anys. Casada i mare de tres fills. Amb orígens mexicans, és veïna de Tres Torres.
 
ESTHER LARA PÉREZAdjunta a la direcció d’una fundació dedicada a la inserció social de persones amb diversitat funcional. 45 anys. Casada i mare de dos fills.
 
ANNA GONZÁLEZ ESPADA Economista, treballa en un despatx d’arquitectes. 43 anys. Casada i mare de dues filles.
 
MÀRIUS CATAFAL Amb estudis de FP de turisme i ramaderia, treballa amb cavalls. 31 anys. Solter. Membre de la junta de Blaus. Veí dels Instituts.
 
CLÀUDIA ESCALÉ GARRELL Biotecnòloga. 32 anys. Soltera. Instructora de ioga, ha estat nedadora i entrenadora de sincronitzada al Club Natació.
 
JORDI TORRAS PERARNAUFisioterapeuta, ha treballat en diversos clubs esportius professionals. 31 anys. Casat. Veí de Can Bassa.
 
MARTA TORRELLAS VILA Graduada en magisteri, és coordinadora pedagògica en una empresa de lleure. 31 anys. Soltera. Presidenta del Parc Infantil de Nadal.
 
JOAN BRICH TUNEU Enginyer tècnic d’obres públiques. 51 anys. Casat i pare de dues filles. Corredor i monitor dels grups d’entrenament de la Mitja Marató. Veí de la Font Verda.
 
ALICIA MONTE ABAN Treballadora de benestar social de la Generalitat de Catalunya. 56 anys. Mare d’un noi.
 
ALEIX AGUSTÍ CANALS Estudiant de Ciències Polítiques. 21 anys. Solter. Veí de la Font Verda.
 
JOAN BESSON BLAYA Periodista, consultor en comunicació corporativa, ha treballat en diversos mitjans públics i privats. 61 anys. Pare d’un noi.
 
ELVIRA NOVELLÓN FITÓ Jubilada, ha treballat a l’Ajuntament de Granollers. 62 anys. Separada i mare. Veïna de Sota el Camí Ral.
 
JORDI DOMÈNECH CASTELLÓ Programador informàtic. 27 anys. Solter. Vinculat als Escoltes i a diferents entitats de cultura popular. Veí de Granollers Nord.
 
ORIOL PORTA MAQUEDA Llicenciat en Ciències del Treball i diplomat en Relacions Laborals, és tècnic de riscos laborals en un club esportiu. 33 anys. Viu en parella, entre Palou i el Centre.
 
MERITXELL CORBERA VILARDEBÓ Diplomada en Turisme. 28 anys. Soltera. Veïna de Palou.
 
MIQUEL VALLELADO VILA Advocat, treballa pel seu compte. 52 anys. Casat, pare de dos fills. Veí de la Font Verda.
 
PASIÓN GONZÁLEZ SÁNCHEZ Empresària metal.lúrgica jubilada. 77 anys. Vídua. Mare d’un noi i una noia, àvia i besàvia. Nascuda a Cuenca, és veïna del Centre.
 
ESTEVE PUIG PUIG Historiador i músic, treballa en una llibreria. 26 anys. Viu en parella. Veí de Can Mònic.
 
PILAR PRIETO LIÉBANA Jubilada, ha treballat a la Policlínica i a l’Ajuntament de Granollers. 79 anys. Soltera, mare i àvia. Nascuda a Valladolid, viu als Instituts.
 
ANTONI GUZMÁN MELO Jubilat, ha treballat en el sector de la fusta. 72 anys. Casat, pare i avi. Veí del barri de Sant Miquel.
 
EUGÈNIA LLONCH BONAMUSA Advocada, treballa en el Consell Comarcal del Vallès Oriental. 32 anys. Casada i mare d’una nena.
 
JORDI TORRENTS ROMERO Comunicació, treballa d’assessor d’esports a la Diputació de Barcelona. 53 anys. Casat. Veí de Sant Miquel.
 
 
 

 

Participació