eleccions municipals 2019

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

Secció d'entrevistes de les eleccions municipals, on els lectors de NacióGranollers exposen els seus dubtes als alcaldables amb una mètode molt senzill

per Redacció, 9 d'abril de 2019 a les 08:25 |
Un lector, seguint les informacions de les eleccions municipals | Adrià Costa
NacióGranollers enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions de la capital del Vallès Oriental. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat i partit (inicials). Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook de NacióGranollers, Twitter (citant @NacioGranollers) o enviant correus elecrònics a naciogranollers@naciodigital.cat.

NacióGranollers elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Candidats a GranollersPSC: Josep Mayoral
Junts per Granollers: Àlex Sastre 
ERC: Núria Maynou
CUP: Raquel Poveda
Podem: Miguel Ángel Segura
PP: Jaume Gelada
Ciutadans: Enric Meseguer
Granollers en Comú: Araceli Orellana
Primàries: Mònica Ribell


 

Participació