medi ambient

MútuaTerrassa fa una prova pilot amb ozó a la bugaderia i la neteja de superfícies a l'Ametlla

El nou sistema s'ha implantat al Sociosanitari i Residència L’Ametlla del Vallès

per Redacció , 28 de març de 2019 a les 12:24 |
Sociosanitari i Residència L’Ametlla del Vallès | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa ha incorporat recentment l'ozó com a mecanisme per rentar la roba i netejar tota mena de superfícies. El nou sistema, anomenat EcoFrog, evita l'ús dels productes químics i repercuteix en la creació d'espais més saludables. L'objectiu és contribuir a fer que els seus centres siguin espais encara més saludables i lliures de productes químics, adequat per pells atòpiques i sensibles.

Es tracta d'una prova pilot, desenvolupada amb la col·laboració de l'empresa vallesana Servipro, que de moment s'ha implantat al Sociosanitari i Residència L'Ametlla del Vallès i que és previst que es pugui fer extensiva a altres centres. L'ús de l'EcoFrog és especialment recomanable per a les persones més vulnerables com gent gran, infants o malalts amb el sistema immune alterat.


En aquest sentit, el Sociosanitari i Residència L'Ametlla del Vallès acull prop d'un centenar de persones que es podran beneficiar d'aquesta millora. El sistema produeix una descàrrega elèctrica que transforma l'oxigen en ozó, un desinfectant natural, ecològic i eficient. Així, s'eliminen les deixalles provinents dels envasos de productes de neteja (que sovint són de plàstic no biodegradable i d'un sol ús) i s'eviten els abocaments de productes químics contaminants.

 

Participació