cuina

RECEPTA Lluç al forn amb llit de calçots confitats

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 16 de març de 2019 a les 11:30 |
Lluç al forn amb llit de calçots confitats | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients (per a dos persones):
 

4-6 rodanxes de lluç, tallat al  gruix que us agradi
2 patates mitjana

4 -5 calçots
1 tomàquet

Oli i sal
Pebre blanc
 
Preparació:
 
Peleu les patates i talleu-les en rodanxes de ½ centímetre de gruix aproximadament, talleu també els calçots i el tomàquet en ¼’s. Passeu per una paella amb un raig d’oli les patates, un cop daurades poseu-les al fons d’una safata de forn, feu el mateix amb els calçots i per últim amb el tomàquet, feu-ho per separat perquè els temps de cocció son molt diferents.

Agafeu la safata amb les verdures, salpebreu els talls de lluç i poseu-los damunt, afegiu-hi un bon raig d’oli i poseu-ho dins al forn preescalfat a uns 150º durant uns 15 - 20 minuts depenent del gruix dels talls de lluç. Si us agrada el peix poc fet podeu reduir el temps de cocció en uns 5 minuts deixant així el peix al punt.
Així de fàcil, així de bo.
 
 

 

Arxivat a:
Cuina
Participació